• Följ din hälsokurva
  • Utvecklad av barnmorskor, läkare och forskare
  • Svar på dina frågor
  • Individanpassad koll på din graviditet
Ladda ned på Google Play

Vilka är vi

Vi som har skapat den här appen OneMillionBabies heter Martin, Mia och Olof. Mia är barnmorska, Olof är forlossningsläkare och Martin är professor. Vi har skapat den här appen för att du som är gravid enkelt ska kunna se hur din graviditet utvecklas i jämförelse med en genomsnittlig graviditet. För att kunna göra det har vi använt statistik från mer än en miljon svenska graviditeter. Idag när vi översvämmas av information med skiftande kvalitet vill vi erbjuda en information av hösta kvalitet som du kan känna dig trygg med.

Så hanterar vi den information som du delar med oss

Personlig data

Appen OneMillionBabies skapar personaliserad information för just dig baserat på dina värden. För att kunna göra det måste du dela med dig av information om dig och din graviditet. informationen sparas i din telefon i appen och en kopia skickas till våra servrar. Informationen på våra servrar är bara till för att du ska kunna återfå dina värden om du skulle byta telefon eller råka radera din app. Vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till någon annan.

Bilder

I appen kan du lägga in bilder i din dagbok. Dessa bilder lagras bara på din telefon i appen och delas aldrig med någon annan.

Cookies

Vår hemsida använder så kallade kakor för att fungera

Vem har tillgång till din data

Vi delar inte med oss av din data till någon annan.

Hur länge sparas data

All data ligger lagrad på våra servrar rensas med jämna mellanrum. Om du inte har lagt in någon ny information i appen de senaste 24 månaderna resar vi bort den. Data som är sparat i din telefon i appen finns kvar tills du raderar appen.

Vad har du för rätt till din data

Om du så önskar kan vi radera alla dina uppgifter från våra servrar. I så fall får du kontakta oss vi e-post.

Hur skyddar vi din data

All data ligger på en skyddad server som bara Evidensa har tillgång till. Informationen i appen OneMillionBabies är tillgånglig via telefonen. Om du vill vara säker på att ingen annan ser din information bör du ha lösenord på din telefon som bara du känner till.